top of page
HSH_9385beh1.jpg

Boligexperten Administration A/S
Ejendomsadministration af andelsboligforeninger og ejerforeninger 

BOLIGEXPERTEN blev etableret i 1990 og har hovedkontor i København. I dag er vi Danmarks største administrationsselskab, som udelukkende administrerer andelsboligforeninger og ejerforeninger. 

 

Vi er specialister…

Med mere end 30 års erfaring har vi opbygget en stor kompetence og vores medarbejdere har spidskompetencer blandt alle centrale fagområder indenfor ejendomsadministration. 

 

…med personligt engagement!

Vi står for professionalisme og personligt engagement og hjælper til daglig over 440 ejer- og andelsboligforeninger i alle størrelser med at administrere over 23.000 lejligheder. Hos os har den enkelte forening én fast administrator og én fast bogholder, som trækker på et bagland af egne eksperter inden for økonomi, jura og byggeteknik. Vi arbejder tæt sammen med bestyrelsen og hjælper med at bevare det fulde overblik, så bestyrelsesarbejdet bliver så nemt og effektivt som muligt. 

Totaladministration inklusive moderne online-løsninger

Ud over vores omfattende administrationsydelser til andelsbolig- og ejerforeninger, tilbyder vi moderne online-løsninger, i form af vores WEB Services, der giver bestyrelserne og beboerne direkte adgang til mange af ejendommens relevante dokumenter og data. Vores førende system er en del af vores totaladministration og er helt gratis, inkl. adgang til support. 

 

BOLIGEXPERTEN er medlem af Ejendom Danmark og er ansvarsforsikret for 20 mill. kr og kriminalitetsforsikret for 10 mill. kr. i Codan. Vi kan gøre en positiv forskel i jeres forening! Bestil et gratis tilbud på ejendomsadministration eller arrangér et uforpligtende personligt møde.

 

Boligexperten Administration A/S

Vesterbrogade 12

1620 København V

byggesager.jpeg

Byggesager

 

Anmeldelser.jpg

Anmeldelser fra foreninger

De siger vores kunder

EF_Borups_Alle_edited.jpg

Skal du sælge din andelsbolig?

– Få et tilbud

Camilla Kornerup Johansen_edited.jpg

Få gratis 
tilbud

Kontakt os eller bestil tilbud

bottom of page