Skal du sælge din andelsbolig?

 

BOLIGEXPERTEN ADMINISTRATION A/S samarbejder med UNIK Boligsalg, der er et mæglerselskab specialiseret i salg af andelsboliger.

 

BOLIGEXPERTEN assisterer mægler og sikrer en nemmere, hurtigere og billigere sagsgang for alle. Vi opnår ved dette samarbejde, at alle administrative rutiner er strømlignet i salgsprocessen, samtidig med at andelshaver er sikret en høj kvalitet under hele andelshandlen.

 

Som andelshaver opnår du, at få din andelsbolig solgt via mægler for kun kr. 32.500,- inkl. moms, markedsføring, fotografering, salgsopstilling, håndtering af alle henvendelser, forhandlinger m.m. - og tilmed efter "solgt-eller-gratis" princippet.

 

Skal jeg kun benytte UNIK Boligsalg som ejendomsmægler?

Nej, absolut ikke. Der ligger ingen binding i at skulle vælge en bestemt mægler.BOLIGEXPERTEN har valgt at indgå i dette administrative samarbejde, fordi det sikrer en konkurrencedygtig mæglerpris, samtidig med at hele papirarbejdet og processen omkring andelsboligsalget kommer til at gå meget nemmere og hurtigere.Du kan trygt påbegynde salget uden risiko for at skulle betale de omkostninger, som nogle gange er skrevet med småt. Ejendomsmægleren kender allerede din andelsboligforening.

 

Kom godt i gang

Læs mere om UNIK Boligsalg og kontakt din administrator, så kan vi hjælpe dig godt i gang med salget af din andelsbolig.Du kan også blive kontaktet af vores UNIK Boligsalg-mægler ved at udfylde nedenstående formular.

 

 

UNIK Boligsalg er din administrators ejendomsmægler

UNIK Boligsalg leverer et trygt, enkelt og billigt boligsalg af høj kvalitet, med udgangspunkt i et tæt dagligt samarbejde med administrator af din forening.

Læs mere om vores unikke og innovative koncept...