Ejendomsadministration af andelsboligforeninger

 

Valget af administrator har stor betydning for andelsboligforeningens økonomi og med den korrekte professionelle rådgivning kan man opnå besparelser og holde boligafgiften nede.

 

Som jeres partner, varetager vi andelsboligforeningens interesser, optimerer jeres indsats for at skabe økonomisk tryghed og sørger for at bestyrelsen og andelshavere beholder det fulde overblik.

 

I tæt samarbejde holder vi jer løbende orienteret om tilskudsmuligheder, lovændringer samt foreningens økonomi.

 

Vi gør det nemmere for andelsboligforeninger

Med et fuldt spektrum af services og mere end 30 års erfaring, kan BOLIGEXPERTEN ADMINISTRATION A/S tilbyde jer professionel ejendomsadministration, der omfatter mange administrationsydelser såvel som teknisk- og juridisk rådgivning.

 

Vi gør både den daglige drift og vedligeholdelse, køb og salg af andelsboliger og byggesager lettere for bestyrelsen. Alle opgaver varetages af vores erfarende administratorer.

Vores moderne online-systemer for andelsboligforeninger, WEB Services, giver direkte adgang til relevante oplysninger, er nemt at håndtere og opdatere.

 

Vi er specialister med personligt engagement

Vores medarbejdere har spidskompetencer indenfor alle ejendoms-administrationens områder. Hver andelsboligforening har én fast administrator og én fast bogholder, som trækker på vores egne eksperter indenfor økonomi, jura og byggeteknik.

Vores administrerende direktør Preben Løth er specialist i andelsbolig-foreninger og har deltaget i arbejdsgruppen under Erhvervsstyrelsen, som i 2010 og 2014 udarbejdede regnskabsvejledningen for andelsboligforeninger. Preben Løth har også siddet med omkring bordet, da Bolig­ministeriet i 2013 ændrede loven og indførte nøgleoplysninger i andelsboligforeninger, da Bolig­ministeriet i 2014 ændrede loven vedrørende stiftelse af andelsboligforeninger og da Erhvervsministeriet i 2017 diskuterede ændringer i vurderingsnormen for valuarvurderinger.

 

Et sikkert valg for jeres forening

BOLIGEXPERTEN er medlem af Ejendomsforeningen Danmark. Vi er ansvarsforsikret for 20 mill. kr og kriminalitetsforsikret for 10 mill. kr. i Codan.

Lad os tale sammen om hvordan vi kan hjælpe jeres andelsboligforening! Bestil et gratis tilbud på ejendomsadministration eller arrangér et uforpligtende personligt møde. Læs mere om hvor nemt det er at skifte administrator.

 

Book et uforpligtende møde

Preben_L%C3%B8th_edited.jpg

Kontakt direktør Preben Løth på preben@boligexperten.dk og book et personligt møde! 

Book et uforpligtende møde

Camilla Kornerup Johansen.JPG

Kontakt  Camilla Kornerup Johansenckj@boligexperten.dk og book et personligt møde! 

JA TAK til gratis tilbud

Modtag gratis tilbud på administration af andelsboligforening eller ejerforening!

UNIK Boligsalg er din administrators ejendomsmægler

UNIK Boligsalg leverer et trygt, enkelt og billigt boligsalg af høj kvalitet, med udgangspunkt i et tæt dagligt samarbejde med administrator af din forening.

Læs mere om vores unikke og innovative koncept...

1/6