JA TAK til gratis tilbud

Modtag gratis tilbud på administration af andelsboligforening eller ejerforening!

Ejendomsadministration af ejerforeninger

En velfungerende ejerforening er meget vigtig, både for ejerlejligheden som bolig, men også for ejerlejligheden som investering.

Grundig planlægning af ejendommens vedligeholdelse og renovering er væsentlig i denne sammenhæng. Pludselige, uønskede overraskelser kan ødelægge foreningens og ejernes økonomi.


Et fuldt spektrum af services…
Som professionel ejendomsadministrator med over 30 års erfaring, kan BOLIGEXPERTEN ADMINISTRATION A/S tilbyde jer en totaladministration, der omfatter et fuldt spektrum af administrationsydelser, teknisk- og juridisk rådgivning, inklusive vores førende, gratis online-løsning for ejerforeninger: WEB Services.

Vores online services gør arbejdet nemmere for bestyrelsen, giver beboere direkte adgang til vigtige informationer og dokumenter og hjælper jer med at præsentere ejerforeningen professionelt over for omverdenen.  


Vi er specialister med personligt engagement
Det er vigtigt for os, at vores kunder ikke kun oplever professionel service men også personligt engagement. Vi sikrer, at alle vores ejerforeninger har én fast administrator og én fast bogholder, som arbejder tæt sammen med vores egne specialister indenfor økonomi, byggeteknik og jura.

Personligt engagement for os betyder også, at vi – i vores kunders interesse – aktivt fremdriver udviklingen indenfor ejendomsadministration.

Allerede i starten af 1990’erne var BOLIGEXPERTEN med til at udvikle produktet fælleslån i ejerforeninger i samarbejde med flere pengeinstitutter. Denne låneform har siden muliggjort, at ejerforeninger har kunnet gennemføre store renoveringsprojekter med en langfristet finansiering.


Et sikkert valg
BOLIGEXPERTEN er medlem af Ejendomsforeningen Danmark. Vi er ansvarsforsikret for 20 mill. kr og kriminalitetsforsikret for 10 mill. kr. i Codan.

Hvordan kan vi hjælpe jeres ejerforening? Lad os tale sammen! Bestil et gratis tilbud på ejendomsadministration eller arrangér et uforpligtende personligt møde. Læs mere om hvor nemt det er at skifte administrator.
 

Book et uforpligtende møde

Kontakt direktør Preben Løth på preben@boligexperten.dk og book et personligt møde! 

Boligexperten's profilmagasin

Læs mere om Boligexperten og vores administrationsydelser i vores profilmagasin.

1/8

BOLIGEXPERTEN ADMINISTRATION A/S

Vesterbrogade 12

1620 København V

Tlf: 33 22 99 41

E-mail: adm@boligexperten.dk

Åbningstid:

Mandag - torsdag kl. 8.30 - 15.30

Fredag kl. 8.30 - 15.00

Telefontid:

Alle hverdage kl. 10.00 - 14.00

orsted-stickers-90x55-rgb.png

”Med certifikater fra europæiske vindmøller opnår vi et CO2-neutralt elforbrug og støtter omstillingen af vedvarende energi”.

Vi er medlem af Ejendom Danmark:

Medlem-af-Ejendom-Danmark-Logo-Horisonta

Energispring er et samarbejde mellem Københavns Kommune, HOFOR, bygningsudlejere, andelsboligforeninger, administratorer og interesse-organisationer om at udvikle fremtidens energirigtige bygninger.

energispring.PNG
  • LinkedIn - Hvid Circle

Besøg vores LinkedIn-side. Ved at følge os på LinkedIn, kan du nemt følge Boligexperten.

© 2021 Boligexperten.dk