top of page
HSH_9180.jpg

Administration af ejerforeninger

BOLIGEXPERTEN administrerer ejerforeninger i alle størrelser, lige fra ejendomme med én opgang og få beboere til større ejendomme med flere hundrede beboere.

 

Valget af administrator har stor betydning for ejerforeningens generelle økonomi og med den korrekte professionelle rådgivning kan man opnå udgiftsbesparelser, som kan holde fællesbidragene nede.

 

En velfungerende ejerforening er meget vigtig, både for ejerlejligheden som bolig, men også for ejerlejligheden som investering. Grundig planlægning af ejendommens vedligeholdelse og renovering er væsentlig i denne sammenhæng. Pludselige uønskede overraskelser kan ødelægge foreningens og ejernes økonomi.
 

I de senere år er det blevet mere kompliceret at drive en ejerforening og det er derfor ofte nødvendigt med erfarne specialister i foreningsadministration, når bestyrelserne skal rådgives.

Forfalder restgælden på fælleslånet i forbindelse med tvangsauktionen over ejerlejligheden? Kan vi ikke blot fordele udgiften til de nye vinduer efter vinduespriserne til de enkelte lejligheder? Kan vi fordele udgifterne til de nye altaner efter fordelingstal? Kan vi vedtage et rygeforbud i foreningen? Kan vi ændre på udgiftsfordelingen i fordelingen?

 

Vi rådgiver bestyrelserne om disse emner, om løsning af beboerkonflikter, om løbende lovændringer, og om en optimering af foreningens drift.

 

BOLIGEXPERTEN tilbyder også økonomisk, juridisk og teknisk rådgivning i byggesager. Vores medarbejdere har spidskompetencer indenfor alle fagområder, som efterspørges af en ejerforening.


Allerede i starten af 1990’erne var BOLIGEXPERTEN med til at udvikle produktet fælleslån i ejerforeninger i samarbejde med flere pengeinstitutter. Denne låneform har siden muliggjort, at ejerforeninger har kunnet gennemføre store renoveringsprojekter med en langfristet finansiering.

Et sikkert valg for jeres ejerforening

BOLIGEXPERTEN er medlem af EjendomDanmark. Vi er i administrationen ansvarsforsikret for 20 mill. kr. og kriminalitetsforsikret for 10 mill. kr. i Codan. Herudover er vores tekniske afdeling og vores juridiske afdeling særskilt ansvarsforsikret for deres fagområde.

byggesager.jpeg

Byggesager

 

Anmeldelser.jpg

Anmeldelser fra foreninger

De siger vores kunder

jubilogo_edited.jpg

Om de første 
30 år

med Boligexperten

Camilla Kornerup Johansen_edited.jpg

Få gratis 
tilbud

Kontakt os eller bestil tilbud

bottom of page