top of page

Energispring markerer sit femårs jubilæum på Københavns Rådhus

19. august 2021 fejrede Energispring sit femårs jubilæum på Rådhuset, med tale ved teknik- og miljøborgmester Ninna Hedeager Olsen, der bl.a. sagde at selvom der er lang vej endnu til at CO2-neutralt København, så er dette her projekt med til at bevise, at det godt kan lade sig gøre.

Medlem af Klimarådet, professor ved Aalborg Universitet Per Heiselberg holdt arrangementets festtale, som blev efterfulgt af en panelrunde med Energisprings partnere.

Energisprings to nye partnere, CEJ og Boligexperten blev budt velkommen til Energispring med håndtryk fra Teknik- og Miljøborgermester Nina Hedeager Olsen. Med de to nye partnere om bord i Energispring, bliver over 1000 flere ejendomme repræsenteret i Energispring partnerskabet.

Johnny C Rieck, vicedirektør i Boligexperten bliver budt velkommen til Energispring af Teknik- og Miljøborgmester Ninna Hedeager Olsen. Photo Credit: Troels Heien

Partnerne fotograferes på Rådhuset. Photo Credit: Troels Heien

Fakta: Den 30. juni for fem år siden, blev Energispring partnerskabet stiftet på Rådhuset, med indmeldelse af 22 partnere i Energispring. I dag er antallet partnere i Energispring fordoblet til 44, og repræsenterer omkring 26% af den samlede bygningsmasse i Københavns Kommune.

Energispring samarbejder om at reducere energiforbruget i bygninger. Partnerne i Energispring arbejder med energioptimering af bygninger i fire trin: Deling af data, optimering af drift, energirenovering og adfærd. I 2020, sparede partnerne i Energispring, i gennemsnit 4% på varmeforbrug sammenlignet med året før.

Comments


bottom of page