WEB Løsninger - ”3 in 1” online-løsning med mange fordele

 

I dag er vi vant til at have adgang til relevant information døgnet rundt. Vi forventer også at kunne kommunikere med hinanden på en hurtig, fleksibel og sikker måde.

 

BOLIGEXPERTENs WEB løsninger gør det muligt at opfylde jeres forenings informations- og kommunikationsbehov - nemt og professionelt. Samtidigt kan I spare tid og penge, uden at investere en krone ekstra. Vi tilbyder vores førende WEB løsningssystem kvit og frit, som en del af vores ejendomsadministration – inkl. adgang til support.

 

WEB løsninger til andelsboligforeninger og ejerforeninger omfatter:

  • WEB Beboere – giver beboere direkte adgang til relevante dokumenter, bl.a. regnskaber, budgetter, referater, etc.

  • WEB Bestyrelser – gør arbejdet lettere for bestyrelsen, bl.a. med et fuldt overblik over foreningens økonomi, beboer- og kontaktinformation

  • Foreningshjemmeside– sørger for en professionel præsentation af foreningen og jeres ejendomme, samt mange funktioner der styrker kommunikationen blandt bestyrelse, beboere og omverdenen.

 

I behøver ikke at have særlig it-kendskab til at håndtere vores brugervenlige, intuitive system. Alle kan være med – alt I har brug for er en computer og internetadgang.


Interesseret? Bestil et gratis tilbud på ejendomsadministration, kontakt os via tilbudsformularen eller arrangér et uforpligtende personligt møde.
 

Forkæmper indenfor online-løsninger for foreninger
BOLIGEXPERTEN har i over 10 år investeret i online løsninger for foreninger. Allerede i 2003 gjorde vores første WEB Bestyrelse løsning det muligt, at levere en økonomioversigt i løbet af få sekunder, inklusive bilag m.m.

Denne ”real-time” service betyder at bestyrelser kan altid se ajourført økonomi og ikke behøver at vente på lister der bliver lagt på nettet én gang om måneden, som det tit er tilfældet.

Vi investerer løbende massivt i den nyeste IT-teknologi og tilbyder førende online-løsninger, der gør livet lettere for både bestyrelser og beboere.

 

JA TAK til gratis tilbud

Modtag gratis tilbud på administration af andelsboligforening eller ejerforening!

Optimal løsning til kommunikation i ejendommen

illustration.JPG

Klar kommunikationen med beboerne let - og via sikkert system. Slip for ajourføring af beboernes kontaktinformation og hav adgang til ejendommens nøgledokumenter, som administrator opdatere og vedligeholder.

foreningshjemmeside.