Referencer –
Ejendomsadministration Ejerboligforeninger

Tobias Schmidt, formand, E/F Palermohus, København S, siger:

Foreningen har samarbejdet med Boligexperten gennem mange år, hvilket absolut skal ses som en blåstempling af Boligexpertens kompetencer indenfor ejendomsadministration. Hos Boligexperten føler vi os sikre på, at der er orden på alt det administrative, så vi kan koncentrere os om selve driften og vedligeholdelsen af vores ejendom.

Vi får generelt svar på vores henvendelser indenfor et par dage og hvis der er en sag der haster, så kan vi altid ringe vores administrator op og i de fleste tilfælde få svar med det samme.

WEB Bestyrelser har gjort modtagelse af fakturaer fra håndværkere, elektrikere og andre, der udfører arbejde på ejendommen, meget nemmere. Vi beder bare den udførende håndværker om, at fakturaen sendes pr. mail til Boligexperten og så kan vi efterfølgende godkende den i WEB Bestyrelser. Samtidig giver WEB Bestyrelser os et rigtigt godt overblik over vores budget, så vi hurtigere og nemmere kan følge op på, hvad og hvor meget vi har brugt på de enkelte budgetposter.Andreas Emil Nyrop, formand, E/F Lindegaarden, Amager, siger:

Vi har siden skiftet til Boligexperten Administration A/S følt os i trygge og professionelle hænder. Vores ejerforening stod inden skiftet til Boligexperten, overfor nogle meget store udfordringer, bl.a. vaklende foreningsøkonomi og vi stod overfor en stor byggesag.

Boligexperten fik effektivt taget hånd om disse udfordringer, bl.a. ved at give byggeteknisk og juridisk rådgivning under byggesagen og de hjalp også med en langsigtet økonomisk strategi, der har bragt foreningens økonomi på rette kurs.

Som formand i E/F Lindegaarden, har jeg altid fået et hurtigt svar på mine spørgsmål, hvilket giver tryghed og en fornemmelse af, at blive taget seriøst.

 

Ditte Marie Rønde Kinger, formand, E/F Jernbane Alle 19-21, Vanløse, siger:

Vi havde i meget langt tid overvejet et administratorskifte, men grundet indviklede regler hos den gamle administrator blev det trukket i langdrag. Boligexperten var til god hjælp, og gjorde skiftet meget overkommeligt for bestyrelsen.Peter Ring, formand, E/F Skodsborg Solgård, siger:

Vi er generelt godt tilfredse med samarbejdet med Boligexperten. Vores håndværkere er også tilfredse med, at deres fakturaer - modsat med vores tidligere administrator - bliver betalt til tiden, og det gør det lettere for os at finde gode rimelige håndværkere.

Det er også godt, at vi har en fast kompetent administrator, som kender os godt, og som ikke bare administrerer, men også kan give gode råd, når vi har brug for det.

Vi har også været godt tilfredse med samarbejdet med juridisk afdeling, som har leveret meget kompetente dirigenter til vores ofte meget vanskelige generalforsamlinger, og som har ledt os godt igennem nogle vanskelige personalesager.

Jeg bruger som formand WEB Bestyrelser flere gange om ugen, især til godkendelse af fakturaer, adgang til gamle fakturaers indhold og oplysninger om ejere og beboere.Brian Fyhn, formand, E/F Katrinedalsvej 46 –Vanløse, siger:

Da vi antog Boligexperten, oplevede vi som det første en effektiv og konstruktiv administrator, og det har stor betydning for bestyrelsen, da vi arbejder som ny bestyrelse.


WEB Bestyrelser var nyt for mig som IT nybegynder, men nu ville jeg nødig klare mig uden.
 

Book et uforpligtende møde

Camilla Kornerup Johansen.JPG

Kontakt  Camilla Kornerup Johansenckj@boligexperten.dk og book et personligt møde! 

JA TAK til gratis tilbud

Modtag gratis tilbud på administration af andelsboligforening eller ejerforening!