Er i sikret mod tilbageløb af vand til vandværket?


Ifølge Bygningsreglementet er man forpligtet til sikre sine drikkevandsinstallationer mod tilbagestrømning af vand til vandværket, som kan forurene drikkevandet. Især hvis I har erhvervslejere i bygningen, kan det forårsage forurening, hvis der f.eks. strømmer vand fra industriopvaskemaskiner, vaskerianlæg og lignende tilbage gennem foreningens vandinstallationer. Det kan også ske ved påfyldning af vand til centralvarmeanlægget, såfremt bygningens installationer ikke er forsvarligt sikret og vedligeholdt. Man kan montere en tilbagestrømssikring på fordelingsledningen ved indføringen i ejendommen. Læs mere i denne brochure fra Kemtech om hvordan i sikrer ejendommens drikkevand eller kontakt jeres VVS'er for at få tilbud på installation.


BOLIGEXPERTEN ADMINISTRATION A/S

Vesterbrogade 12

1620 København V

Tlf: 33 22 99 41

Fax: 33 22 66 93

E-mail: adm@boligexperten.dk

Åbningstid:

Mandag - torsdag kl. 8.30 - 15.30

Fredag kl. 8.30 - 15.00

Telefontid:

Alle hverdage kl. 10.00 - 14.00

Vi er medlem af Ejendom Danmark:

Medlem-af-Ejendom-Danmark-Logo-Horisonta

Besøg vores LinkedIn-side. Ved at følge os på LinkedIn, kan du nemt følge Boligexperten.

  • LinkedIn - Hvid Circle
orsted-stickers-90x55-rgb.png

”Med certifikater fra europæiske vindmøller opnår vi et CO2-neutralt elforbrug og støtter omstillingen af vedvarende energi”.

© 2020 Boligexperten.dk