JA TAK til gratis tilbud

Modtag gratis tilbud på administration af andelsboligforening eller ejerforening!

Nyt tilbud til andelsboligforeninger:

Elektronisk Andelshandel med NemID

 

Hurtigt. Nemt. Papirløst. Nu gør Elektronisk Andelshandel, Boligexpertens nye tilbud til andelsboligforeninger, processen omkring salg af andelsboliger meget nemmere og hurtigere.

 

Typisk omfatter et andelsboligsalg mange parter: Sælger, foreningens bestyrelse, køber, administrator såvel som banker og nogle gange advokater. En række forskellige dokumenter bliver udarbejdet og udvekslet, normalt via posten, og til sidst - efter mange, ofte tidskrævende, sagsgange - bliver købsaftalen underskrevet af køber, sælger og bestyrelsen.
 
Underskriv elektronisk – spar tid, papir og porto
Med hjælp af Boligexpertens Elektronisk Andelshandel igangsættes andelshandlen via en elektronisk formular, som udfyldes online. Efterfølgende underskrives købsaftalen af køber, sælger og bestyrelse med NemID, uanset om parterne er hjemme, på arbejde eller på ferie. Og alle modtager automatisk den underskrevne købsaftale som PDF med det samme.

 

Samtidigt gør systemet det nemt for os, som administrator, at holde øje med hvem der har, eller ikke har, underskrevet aftalen endnu. Dermed kan processen typisk gennemføres inden for 24 timer. Systemet virker på PC, Mac, tablet og smartphone.
 
Vejledning og information fra start
Via Foreningshjemmesidens dedikerede område ”Vil du sælge din bolig” får andelshaver direkte adgang til den elektronisk formular vedrørende salg, som udfyldes online, og automatisk sendes videre til de relevante modtagere.

 

Her kan man også finde andre relevante informationer og vejledning omkring proceduren ved andelshandel og vælge, efter eget ønske, at blive kontaktet af mæglerselskabet UNIK Boligsalg, der er specialiseret i salg af andelsboliger.

 

Har foreningen ikke en foreningshjemmeside, så kan andelshaver blot logge på WEB Beboere via Boligexpertens hjemmeside og der få adgang til den elektroniske formular.

 

UNIK Boligsalg er din administrators ejendomsmægler

UNIK Boligsalg leverer et trygt, enkelt og billigt boligsalg af høj kvalitet, med udgangspunkt i et tæt dagligt samarbejde med administrator af din forening.

Læs mere om vores unikke og innovative koncept...

Book et uforpligtende møde

Camilla Kornerup Johansen.JPG

Kontakt  Camilla Kornerup Johansenckj@boligexperten.dk og book et personligt møde!